Werken bij XtendersWerken bij Xtenders betekent onderdeel zijn van een hecht team. Wij samen werken aan de creatieve & innovatieve ontwikkeling en bouw van tenders in het hoogste Superyacht segment in de maritieme sector.

Ieder team en elke collega draagt persoonlijk met kennis en gedrevenheid/passie bij aan het excellente eindresultaat, de custom made tender boot.

Klik hier voor onze vacatures

Bij ons werken zowel zeer ervaren vakmensen als jonge starters. Wat wij allen gemeen hebben, is dat wij de ambitie en gedrevenheid hebben om de markt te willen bedienen met de meest hoogwaardige kwaliteit van product en dienstverlening.
Werken bij Xtenders is uitdagend, en vergt ook die gedrevenheid die overeenkomt met onze ambitie.

Om altijd tot de beste kwaliteit te komen is het van groot belang dat onze collega’s hun toewijding, doorzettingsvermogen en capaciteit voor teamwork in willen zetten.

Onze hoofdvestiging is in Almere, waar grotendeels ook het ontwerpen, de productie en assemblage plaatsvindt. Daarnaast zijn er ook een aantal dochterondernemingen die gelieerde producten en diensten levert. Zo maakt Xquip accessoires voor Superyachts ook voornamelijk van carbon en TendersX is o,a. reseller van diverse hoogwaardige merken in de maritieme sector, en
verhuurder van Superyacht tenders.

Op dit moment werken er bijna 50 mensen in diverse teams en zeer uiteenlopende functies bij ons. Zo zijn Project Engineers, Designers, Elektriciens, Project Managers, Composiet medewerrkers, Monteurs, Stagiairs etc. actief binnen de teams van Sales, Engineering, Project Management, Afbouw, Elektra, Composieten en de ondersteunende teams als Finance, HR en Inkoop.

Vanwege de diversiteit aan functies en de verschillende vak- en functieniveaus biedt Xtenders doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

Waar je binnen de organisatie werkt, wij zijn allen gelijk en streven gezamenlijk onze doelen na.